Testimonials

De ervaringen van  deelnemers aan onze workshops bloemen, landschap of portret.

Goede morgen,

Na een geweldige workshop wil ik jullie nog bedanken voor de bijzondere gastvrijheid en de professionele  les die ik gisteren heb mogen ontvangen.

Vandaag kom ik er niet toe om de rozen witter te maken maar het komt goed.

Wat ik jullie wilde vragen is het mogelijk een afdruk  e.d. via email door te sturen zodat ik het een en ander toch nauwkeuriger kan na schilderen?

Vast hartelijk dank, zeker tot de volgende keer.

 

Fijne dag ,groetjes,

Margreth

Hallo Eline,

Ik heb het zó leuk gehad! Ben trots op wat ik gemaakt heb en heb heel erg genoten van jullie gastvrijheid. Wat geef jij een fijne en goede begeleiding. Ik heb gisteren een foto op Fb geplaatst in een besloten groep van schilderamateurs. Ik heb heel veel reacties gekregen en een aantal keer de vraag bij wie ik ben geweest. Ik heb jou naam genoemd, dus je gaat het druk krijgen denk ik.

Ik zag dat je eind september nog een workshop rozen schilderen geeft. Als het nog kan wil ik me daarvoor opgeven. Ik ben vandaag alleen thuis, ga mijn technieken weer uitproberen.

Nogmaals, bedankt voor de super leuke dag en voor alles wat je mij geleerd hebt.

Groetjes, Nicolette

De workshops vind ik heel leuk bij jullie. En de locatie is goed, mooie lichte ruimte en goede parkeergelegenheid. De verzorging van eten en drinken niets op aan te merken, is heel goed. De lessen die Eline geeft: ze legt rustig en heel goed uit laat een ieder in zijn waarde, je leert van veel goede tips en technieken.

 Corrie

 

Veel heb ik geleerd van Eline, alles kon ik vragen,veel tijd werd er besteed aan de vragen en dan zie ik een vrouw die gedreven is in wat zij doet... Ik ga op voor de volgende workshop en kijk daar naar uit.

Kee

 

 

 

Prijs / kwaliteit verhouding deugt m.i., vooral door de deskundige begeleiding. Er is wat weinig ruimte. Ik zou graag nog eens een dergelijke workshop volgen, en ik zou persoonlijk bereid zijn om iets meer te betalen voor wat meer werkplek. Maar ik ben al blij met de gevolgde les.

Jan

 

Zoals jij les geeft (voor mij voor het eerst met olieverf) in één woord geweldig. Ik heb in één dag veel nieuwe dingen geleerd.Jammer voor mij dat jij. Alleen op woensdagmorgen lessen geeft wat voor mij op dit moment niet te doen is. Wat ik ook prettig vindt dat je na de workshop nog een evaluatie op de mail hebt gezet wat voor mij een reminder is wanneer ik zelf aan het schilderen ga. Ik ga daar zeker mijn voordeel mee doen.

Otto

Hallo Eline en Hilbert,

Nog even een klein briefje om jullie te bedanken voor de gezellige dag gisteren. Ik vond het onzettend leuk, heb mij vermaakt en er veel van opgestoken. Na de periode met acryl, denk ik toch terug te gaan naar mijn favoriete olieverf.

Groet en fijne dag nog,

Ron

 

Heel fijne workshop landschapschilderen gevolgd. Eline legt duidelijk uit en neemt alle tijd voor je. Ben zeker van plan nog een workshop te volgen. Ook de lunch is uitstekend verzorgd.

Simone

Meer informatie over eigen werk en opdrachten o.a. portret, landschap, bloemen etc.  www.elineulaen.nl

Maak jouw eigen website met JouwWeb