Workshops 2023

Op deze website informatie over de workshops waarvoor u zich  kunt inschrijven. En informatie over Priveles of in kleine groepen. 

 

Bij de workshops zal ik ingaan op specifieke theoretische kennis en technieken en hoe je deze toepast op het schilderen van bloemen.

Zaterdag 15 april 2023 WORKSHOP BLOEMEN schilderen

over streektechnieken, penseelgebruik en het opbouwen van natte lagen.

Inschrijven en meer informatie klik hier

Zaterdag 2 september 2023 WORKSHOP BLOEMEN schilderen

over kleurgebruik met verschillende toepassingen.

Inschrijven en meer informatie klik hier

Bij nat-in-nat schilder technieken en de Jenkins bloemschilder techniek maakt u gebruik van een specieke opbouw, wanneer het gaat om werkvolgorde en gebruik van medium. Als u dit goed doet, ontwikkelt u een snelle manier van werken met olieverf. Weet u niet waar u rekening mee moet houden? Dan wordt het al snel een rommeltje.

 

Er zijn verschillende streektechnieken en penselen die u kunt toepassen wanneer u bloemen schildert. Om ze te oefenen en te ontdekken welke u het beste liggen, kunt u meedoen aan de workshop die daar speciaal over gaat.

 

Bij het bloemen schilderen is kleurgebruik, contrast en compositie extra belangrijk. Er zijn zoveel dingen waar u op moet letten dat ik per workshop een paar dingen ga uitlichten. Hopelijk gaat u er veel van opsteken en kunt u er thuis of met uw eigen schildergroep verder mee aan de slag.

info Schildersmaterialen,  klik hier 

 

Priveles

Voor meer informatie over priveles klik hier

 

Eigen werk

Portret