Verslag workshop 26 februari 2022

Beste workshop deelnemer,

Allereerst wil ik alle deelnemers bedanken voor de gezellig dag. Het was ook voor ons een nieuwe ervaring om een workshop te geven in ’t LOU-vre in Soest. Op de tweede verdieping van ’t LOU-vre stonden de tafels klaar zodat iedereen na een bakkie koffie direct kon beginnen. Iedereen was vol goede moed binnengekomen en enthousiast begonnen aan de workshop.  Eline gaf veel tips en tricks gaandeweg de dag en er werd veel geoefend op een vaas of mandje en op het schilderen van een tulp, een roos en andere bloemen.

Iedereen koos zijn eigen compositie en kreeg aanwijzingen om stap voor stap je schilderij op te bouwen. Rond half een zijn we gaan lunchen in het restaurant beneden in ’t Louvre. We konden met zijn negenen aan de grote tafel zitten. Arnold en Milan van het restaurant hadden een heerlijke lunch voorbereid, een soepje vooraf en een gezonde wrap met allerlei groente en tonijn. Het was een heerlijke, gezonde en goed verzorgde lunch. Eline heeft nog een paar liedjes gezongen en iedereen kon met een goede gevoel de workshop hervatten.

In de middag werd hard gewerkt aan het schilderij en langzamerhand zag je bij iedereen een leuk schilderij ontstaan. Sommige waren voor het eerst op een workshop en andere waren meer ervaren, maar iedereen is naar huis gegaan met een mooi schilderij.

Hilbert zorgde zoals vanouds voor de koffie en de thee, de zo nu dan nodige support tijden een mentale dip van iemand of bij het voorbereiden van het schilderdoek.

Bedankt voor jullie deelname en we zien elkaar vast nog wel een keer.

Veel schilderplezier

Eline en Hilbert