Home » Rozenfestival Lottum 2016


Eline was een van de standhouders op het Rozenfestival 2016 in Lottum.


Onze stand was prachtig en we konden op vrijdagmorgen in alle rust onze stand inrichten. Alles stond klaar voor de ontvangst van de eerste bezoekers rond de klok van 17.00 uur.


Tijdens het hele festival hadden we prachtig weer, soms boven de 30 graden. En met zo'n heerlijk zonnetje was het voor Eline dan ook een feestje om buiten te staan demonstratie schilderen. En zoals u op de foto's kunt zien we hadden veel bezoekers en kijkers bij onze stand.


Naast vele leuke gesprekken met bezoekers zijn er ook een aantal schilderijen verkocht en hebben we leuke contacten opgedaan op het Rozenfestival.

 

Wij hebben in de buurt van Lottum een pipowagen gehuurd en dat was alleen al een avontuur, logeren bij de boer was fijn. En voor wie voor de rust en de natuur naar Noord-Limburg gaat, bekijk dan ook de website van  't Rouweelseveld    http://www.rouweelseveld.nl/  Doe de groeten aan Piet en Wietje van ons.  ( foto pipowagen onder aan deze pagina)


Het festival is zeer druk bezocht maar na vier lange dagen hadden we het ook wel een beetje gehad. Op vrijdag na 21.00 uur hebben we alles weer goed ingepakt en zijn we naar huis gereden.


Al met al was het een prachtig festival en een mooie ervaring.

De pipowagen bij het Rouweelseveld           

Maak een Gratis Website met JouwWeb