Home » Verslag workshop huisdier

Verslag van de workshop huisdieren


Op deze zonnige zaterdag 24 augustus hadden we extra maatregelen genomen om de warmte te trotseren. Extra flessen water en watermeloen.  En een ventilator die de workshopruimte kon voorzien van een fris windje.
Rond half tien was iedereen binnen en kon er begonnen worden met het opzetten van de achtergrond en de eerste contouren van de huisdieren werden zichtbaar. Er werd door de verschillende deelnemers katten en een hond geschilderd.


Eline gaf weer prima aanwijzingen en samen werd er hard gewerkt, soms was het zelfs zo stil dat je een speld kon horen vallen. Iedereen was vol overgaven bezig om een mooi schilderij te maken. En dat is gelukt hoor. ( zie de schilderijen van de deelnemers)


Tijdens de lunch bij De Generaal naast de workshopruimte hebben we gezellig op het terras gezeten en daarna nog een klein rondje gewandeld in het Baarnse bos.
Maar zoals meestal het geval is wilde iedereen weer snel aan zijn schilderij werken en dat moet ook wel want de klok tikte ook door. De schilderijen werden steeds mooier en op een gegeven moment werden er voor de kleinste details de schilderstokken ook goed gebruikt.


En tegen de klok van halfzes was iedereen klaar en kon tevreden naar huis met de gemaakte kunstwerken. En oordeel zelf, zijn het geen prachtige schilderijen geworden?
Anna, Simone, Vashti  en Monique, bedankt voor jullie aanwezigheid en tot een volgende workshop.


Eline en Hilbert

Maak een Gratis Website met JouwWeb