Demonstratie schilderen op uw evenement, fair of beurs?

Wil je tijdens een fair/beurs of bijeenkomst een demonstratie of een workshop schilderen? Dat kan! Eline geeft ook demonstraties olieverf schilderen van bloemen etc. op uw evenement.

 

Eline komt met haar schildersmaterialen en maakt ter plekke olieverfschilderijen van uw nieuwste bloem, of een collage van bloemen die u verkoopt. Verras de bezoekers op uw beursstand, op uw evenement of in uw winkel met een olieverfschilderij dat live is geschilderd. Als u Eline uitnodigt heeft u zeker een publiekstrekker op uw evenement. Of Eline nu staat te schilderen op een beursstand, op een markt of evenement, vele bezoekers komen even kijken

 

Iemand die schildert valt op .… Het schilderij valt op!.... en U valt op!....

 

Sommige blijven een lange tijd staan om het schilderij te zien ontwikkelen en andere komen meerder keren terug en komen dan kijken hoe het schilderij gevorderd is. Jong en oud komen kijken en vele verbazen zich hoe Eline schildert. Eline heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het live schilderen van Bloemen en Landschappen op verschillende evenementen. Eline kan in overleg met u een keuze maken welke bloem(en) of welke landschap ze gaat schilderen.

 

Heeft uw bedrijf iets te maken met bloemen en/of tuinen in de brede zin, dan kan een schilder-demonstratie van Eline een toegevoegde waarde zijn op uw evenement of beurspresentatie of in uw winkel.

 

En als u wilt kunt u daar nog een promotie actie aan koppelen door het schilderij te verloten onder bezoekers of mensen die een e-mailadres hebben achtergelaten etc.

Doelgroep: kunstschilderwinkels, leveranciers van schilderproducten, bloemenwinkels, bloemenkwekerijen, tuincentra, kunstbeurzen, tuinbeurzen, winkelcentra, markten en of evenementen. Passende gelegenheid: een opening of jubileum, of als u of uw bedrijf op een andere manier iets te vieren heeft. Tijdens een open dag, of tijdens een markt of op een fair ter promotie van uw product of dienst.

 

Ziet u ook de mogelijkheden om een plekje te reserveren voor de schilderkunsten van Eline neem dan contact met ons op dan maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie stuur een mail naar : workshops@elineulaen.nl

 

Demonstraties o.a.  bij Oude Ambachtenmarkt Soest, Houthakkersfeest Lage Vuursche, Schildersfestival Sellingen, Rozenfestival Lottum, Fair in Zeist etc.

 

 

Meer informatie over Eline Ulaen Art, haar eigenwerk en werk in opdracht, ga naar www.elineulaen.nl

Maak jouw eigen website met JouwWeb