Home » Nieuwtjes Eline Ulaen Art » Open dag 9 januari in Baarn

Open dag 9 januari in Baarn

Gepubliceerd op 7 december 2015 om 13:28

De open dag op 9 januari 2016 zal in het teken staan van de lessen en de workshops die Eline gaat geven. o.a. Alla-prima schilderen en workshops bloemen, landschap of portret

Zaterdag 9 januari 2016 van 10.00 tot 17.00 uur OPEN DAG schilderen: alla prima en nat-in-nat technieken met olieverf in Baarn TOEGANG GRATIS   Adres: Lt. Generaal van Heutzlaan 7, Baarn, achter Eethuys-Café De Generaal, vlakbij het station.  

Open dag 9 januari 2016

RozenvoorschilderlessenBaarn-7.jpg      LandschaphertjevoorschilderlessenBaarn-3.jpg      2portretmira-3.jpg

Bent u benieuwd wat alla prima schilderen is en hoe snelle technieken met olieverf werken? Kom dan naar de open dag bij het informatie-punt in Baarn op 9 januari 2016.   Eline Ulaen vertelt wat u bij haar kunt leren en demonstreert verschillende technieken. Er is de hele dag gelegenheid om vragen te stellen.  

Tijdens de lessen die het eerste seizoen in 2016 gegeven worden leert u de basis van het alla prima schilderen. U leert hoe u in 1 schilder-sessie een schilderij in olieverf kunt maken. Hiervoor is het belangrijk dat u snelle technieken leert; voornamelijk nat-in-nat. Alla prima houdt tevens in dat u het onderwerp dat 'live' aanwezig is direct op het doek schildert. Om dit te leren worden tijdens de lessen vaker foto's en grove patronen gebruikt dan een aanwezig object of persoon.  Er wordt aandacht besteed aan landschap, bloemen en portret.

U mag ook eigen onderwerpen inbrengen. De lessen zijn zowel voor beginnende schilders als gevorderde schilders, die nog niet veel ervaring hebben met alla prima of nat in nat schilderen. Naast de schilderlessen op de woensdagochtend, geeft Eline dagworkshops (meestal op de zaterdag) die zowel voor beginners als gevorderden geschikt zijn. In de ochtend wordt op verschillende technieken geoefend, daarna wordt een mooi schilderij gemaakt.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb