Home » Nieuwtjes Eline Ulaen Art » Eline staat met haar schilderijen op de ADAF Amsterdam

Eline staat met haar schilderijen op de ADAF Amsterdam

Gepubliceerd op 8 december 2015 om 09:14

Eline Ulaen Art staat met een aantal schilderijen op de Anual Dutch Art Fair 2015.

Met deze zesde editie bewijst de Annual Dutch Art Fair (ADAF) een gevestigde waarde te zijn in de internationale kunstwereld. De ADAF 2016 belooft een nog grotere en uniekere kunstbeleving te zijn dan in de voorgaande jaren. Traditiegetrouw komen tijdens het laatste weekend van september (24 en 25 september) ruim 200 kunstenaars en duizenden bezoekers samen in het World Fashion Centre voor de grootste kunstbeurs van Nederland waar kunstenaars hun eigen kunst presenteren. Geïnteresseerde bezoekers kopen de meest uiteenlopende kunst en design direct bij de kunstenaar.

Kunstliefhebbers, -kopers en -verzamelaars vinden op de ADAF een grote diversiteit aan hedendaagse kunst en design. Van figuratief tot abstract en van traditioneel tot progressief. Circa 1.700 2d-werken en 3d-werken worden gepresenteerd door meer dan 200 nationale en internationale, kunstenaars en designers.

Naast de geëxposeerde kunstwerken genieten de bezoekers van live muziek, een wijnproeverij, hapjes, drankjes en demonstraties.  

Voor meer informatie over de ADAF, kijk op http://www.adaf.nl/

flyerADAF-1.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.