GoFundme actie voor Gary en Kathwren Jenkins

Gepubliceerd op 28 maart 2022 om 20:03

Beste lezers,

Een van mijn passies is schilderen en dan vooral bloemen. Daar zijn een aantal jaren geleden veel  uitzendingen van op de TV bij Omroep Max geweest en veel senioren hebben daar naar gekeken. Gary en Kathwren Jenkins zijn voor mij een enorme inspiratie geweest. Ik weet zeker dat ze aan vele anderen ook menig moment van blijdschap, verwondering en kleur hebben gegeven.

 

 

Beiden zijn nu oud en Kathwren heeft laatst een zware operatie moeten ondergaan, waardoor beiden momenteel niet kunnen werken. Wat wel nodig is omdat ze anders niet rond kunnen komen. (Gary is al over de 80 en Kathwren is al 79),

 

Door de vele slechte contracten die ze gehad hebben en het slechte social securety system in Amerika zijn ze nu afhankelijk van de steun van hun fans.

Daarom heeft hun nichtje een Go Fund Me page voor ze opgericht. 

 

Het is een hele stap voor Gary en Kathwren geweest omdat ze hiervoor ook een stuk schaamte moesten overwinnen. Misschien hadden ze in hun leven de dingen zakelijk beter moeten regelen. Maar ja, daar zijn de meeste kunstenaars nu eenmaal niet zo goed in en in Amerika is het al helemaal moeilijk.

 

Onderstaand vindt u de link.

https://gofund.me/7c836b6b

 

U kunt hem ook vinden op hun Facebook pagina: Gary Jenkins. Gary Jenkins | Facebook

 

Alvast bedankt voor een mogelijke bijdrage die u kunt doen om de situatie voor Gary en Kathwren iets te verbeteren. 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Eline Ulaen.

Bloemenschilder Jenkins Techniek.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.